Zöld spárgás sült sonka tükörtojással és krumplival
A spárga kedvence az olaszoknak, s ez így együtt egy kedvenc olasz reggeli. Mivel elég tartalmas, nekem vacsorának is bejött.
- 4 db zöld spárga síp
- 5 dkg palermo sonka
- 1 db tojás
- 2 db krumpli
- 1 db chili
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt piros paprika
- oregano
- olívaolaj
A krumplikat megpucolom, sós vízben előfőzöm. A spárgák végét levágom.
Egy serpenyőben kevés olajon a sonkát el kezdem sütni, hozzáadom a spárgákat és a krumplikat. Sózom, borsozom, megszórom oreganoval.
10 perc elteltével ráütöm a sonkára a tojást. Amikor megsült, tálalok.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése