Mediterrán saláta bruschettával és virslivel
A hűtőben volt egy szép fodros saláta, paradicsom, sajtok, olajbogyók. Kézenfekvő volt, hogy ebből egy gyors saláta lesz.
Hozzávalók:
- 1 db fodros saláta
- 1 db paradicsom
- 10 db chilivel töltött olajbogyó
- 10 db fekete olajbogyó
- só
- őrölt fekete bors
- tárkonyos ecet
- extraszűz olívaolaj
- lágy sajt
- 1 pár virsli
- chili szósz
- 2 szelet toast kenyér
- fokhagyma
Elkészítés:
A salátát szétszedem, rárakom a cikkekre vágott paradicsomot, sózom, borsozom, meglocsolom az ecettel és olívaolajjal, szaggatok rá sajtot, s rászórom az olajbogyókat.
A virsliket megszurkálom, a mikróban megfőzöm.
A toastot megpirítom, bedörzsölöm fokhagymával, a tányérra teszem, a virslit is középre, locsolok rá chiliszószt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése