HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2015. május 30., szombat

Mediterrán saláta bruschettával és virslivel

Mediterrán saláta bruschettával és virslivel


A hűtőben volt egy szép fodros saláta, paradicsom, sajtok, olajbogyók. Kézenfekvő volt, hogy ebből egy gyors saláta lesz.

Hozzávalók:

  • 1 db fodros saláta
  • 1 db paradicsom
  • 10 db chilivel töltött olajbogyó
  • 10 db fekete olajbogyó
  • őrölt fekete bors
  • tárkonyos ecet
  • extraszűz olívaolaj 
  • lágy sajt
  • 1 pár virsli
  • chili szósz
  • 2 szelet toast kenyér
  • fokhagyma

Elkészítés:

A salátát szétszedem, rárakom a cikkekre vágott paradicsomot, sózom, borsozom, meglocsolom az ecettel és olívaolajjal, szaggatok rá sajtot, s rászórom az olajbogyókat.

A virsliket megszurkálom, a mikróban megfőzöm.

A toastot megpirítom, bedörzsölöm fokhagymával, a tányérra teszem, a virslit is középre, locsolok rá chiliszószt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése