HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. augusztus 16., kedd

Stahl Judit

Stahl Judit

Sokan azt mondják, hogy Stahl Judit Nigella Lawsont utánozza, sőt egyesek bizonyítottnak vélik, hogy Judit plagizál.

Nos, én mindkét lányzónak nagy híve vagyok, imádom őket (Nigelláról már írtam egy bejegyzést, ami úgy tűnik másoknak is tetszett, a mai napig sokan felkeresik ezt az oldalt, a harmadik leglátogatottabb.). A műsoraikat nagy élvezettel figyelem, a személyes kisugárzásuk rabul ejt. Juditot már TV-s műsorvezető korában is kedveltem, a főző műsorai pedig nálam a topon vannak.

Ami a plagizálást illeti, nagyon nehéz új receptet kreálni - ezt mint botcsinálta gastroblogger megtapasztaltam - hiszen minden ételt az elmúlt néhány ezer évben már biztos elkészített valaki.

Szerintem nem az a döntő, hogy valaki már egyszer főzött valamilyen hasonló ételt, hanem az a fontos, hogy az új chef  a sajátját hogy tudja eladni, milyen a személyes kisugárzása. A főző műsorokban egyazon ételt számtalanszor látja a néző, mégis mindegyik más és más.

Szóval én imádom Stahl Juditot.

Születésnapos sztár - Stahl Judit: Nem érdekelnek a celebek



















4 megjegyzés:

  1. Örülök,hogy végre valaki ezt fel merte írni és ennyire kiáll Stahl Judit mellett!
    Jól összeszedted a gondolatokat!Köszi!Én is szeretem S. Juditot,bírom a stílusát,a műsorait hacsak módom van rá mindig megnézem és szeretem az évszakonként megjelenő gasztromagazinját is,amiben rengeteg hasznos infó van ám!Ajánlom mindenkinek!
    De jó,hogy nem hagytad abba a blogolást!:)

    VálaszTörlés
  2. Én is szeretem őt. Nincs semmi bajom vele. A receptjeit is bírom, ha ő találta ki ha nem.

    VálaszTörlés
  3. Mindkettejüket kedvelem, választottam már receptet egyiktől is, másiktól is.

    VálaszTörlés