HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. augusztus 21., vasárnap

A hócipőm is tele van a blogger.com-mal

A hócipőm is tele van a blogger.com-mal

Napok óta mást sem csinálok, mint feleslegesen dolgozom.

A blogger.com megbolondult, rendszeresen eltűnnek a képek a blogomról, helyettük egy fekete mező jelenik meg felkiáltó jellel. Ilyenkor törölhetem a képet, tölthetem fel, s illeszthetem be újra. Természetesen ez megjelenik más oldalaknál is, például a Paprika&Tomato Gastroblog Toplist oldalnál,  ahol a blogger.com-nál feltöltött képek szerepelnek. (Ott is kellett javítanom.) Már nagyon unom.

(A hócipő helyett szívem szerint mást írtam volna, de végül is lehet, hogy kiskorúak is olvassák ezt a blogot, ezért aztán meggondoltam magam.)

Másoknak is van ilyen gondja, vagy csak engem tisztel meg a blogger.com, mint a hibás statisztikával, amiről már írtam egy korábbi bejegyzésben?

7 megjegyzés:

  1. Nálad már észrevettem, azt hittem ez valami extravagáns dolog. De akkor csak hiba.

    VálaszTörlés
  2. Nálam soha semmi hasonló.
    Annyira nem, hogy képet csak ott töltök fel, és más blogomban arra hivatkozom.
    Soha, semmi gond.
    Sajnálatos, hogy neked efféle gondjaid vannak.

    VálaszTörlés
  3. Nálam még ilyen nem volt, de az napi szinten van, hogy eltűnik a rendszeres olvasók. De emlékszel tavasszal és kora nyáron kérdeztelek, hogy Nálad van-e olyan hiba, hogy eltűnik recept és újra kellett írnom vagy a kedvencek bejegyzésem egy része eltünt, és azóta is próbálom összeszedni újra. Szóval van probléma.
    Írjál nekik, bár amikor én írtam nekem nem válaszoltak, de az is lehet, hogy nem jó helyre írtam, mert a Google válaszolt, hogy ez nem a Blogger.

    VálaszTörlés
  4. Nálam kb. két hete volt ilyen.mostanában csak a követőim tűnnek el, de idővel ismét visszakerülnek. Szerintem a technika ördöge...

    VálaszTörlés
  5. Ma reggel több blogon is nézelődtem, a rendszeres olvasóknál többen is vannak, akiket fekete alapon fehér háromszögben felkiáltójel jelölt, nem vagy vele egyedül. Pl. a Tomakonyha oldalán 3 ilyen követő van, köztük Te is.

    VálaszTörlés
  6. Ez már röhej, csaknem mindennap újra meg újra fel kell töltenem a fotómat az irányító pultra,mert csak a fekete mező jelenik meg, miközben a Picasa oldalon 6x, HATSZOR is ott van! 2-3 naponta a bannerjeim is eltűnnek. Az utóbbi időben valami nagyon nem stimmel!
    Megnéztem korábbi bejegyzéseimet, ott is sok fekete mezőt láttam. Semmi kedvem napi több órát azzal tölteni, hogy korrigálom a Blogger hülyeségeit.

    VálaszTörlés
  7. Most is feltöltöttem, az irányító pulton ott van, de az előző megjegyzésnél mégis csak a fekete mező látható. Fuck!

    VálaszTörlés