HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2018. október 18., csütörtök

Vörösboros csülkös pacalpörkölt sós krumplival, csalamádéval

Vörösboros csülkös pacalpörkölt sós krumplival, csalamádéval

A pacal egy megosztó étel. Én szeretem, de ritkán készül, mert a feleségem utálja, még a szagát sem bírja. Kizárólag akkor készülhet, ha valahova elutazik, vagy garantáltan órákig nem jön haza. Fiatal korunkban elmentünk egy vállalati bulira, ahol nagy bográcsban főzték a pacalt, ott jóízűen megette. Hát így változnak az idők, s az ízlések.

Mivel már több pacal blogbejegyzést írtam, most csak a fotókat mutatom meg, de a képek alatt megadom korábbi pacallal készült ételek linkjeit, ott lehet böngészni.






Pacalpörkölt lecsóval és paprikás krumplival

Csülkös pacalpörkölt gombás lecsóval és sós krumplival

Vörösboros, csülkös, gombás, zöldborsós pacalpörkölt, csuszatésztával

Vörösboros, csülkös, gombás, zöldborsós pacalpörkölt, chilis petrezselymes rizzsel

Vörösboros pacalpörkölt csülökhússal, fehérbabbal, gombával tejfölösen

Kunsági pacalpörkölt sós krumplival

Vörösboros, tejfölös, fehérbabos pacalpörkölt petrezselymes sós krumplival


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése