A pacal egy megosztó étel. Én szeretem, de ritkán készül, mert a feleségem utálja, még a szagát sem bírja. Kizárólag akkor készülhet, ha valahova elutazik, vagy garantáltan órákig nem jön haza. Fiatal korunkban elmentünk egy vállalati bulira, ahol nagy bográcsban főzték a pacalt, ott jóízűen megette. Hát így változnak az idők, s az ízlések.
Mivel már több pacal blogbejegyzést írtam, most csak a fotókat mutatom meg, de a képek alatt megadom korábbi pacallal készült ételek linkjeit, ott lehet böngészni.
Pacalpörkölt lecsóval és paprikás krumplival
Csülkös pacalpörkölt gombás lecsóval és sós krumplival
Vörösboros, csülkös, gombás, zöldborsós pacalpörkölt, csuszatésztával
Vörösboros, csülkös, gombás, zöldborsós pacalpörkölt, chilis petrezselymes rizzsel
Vörösboros pacalpörkölt csülökhússal, fehérbabbal, gombával tejfölösen
Kunsági pacalpörkölt sós krumplival
Vörösboros, tejfölös, fehérbabos pacalpörkölt petrezselymes sós krumplival

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése