Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2018. október 14., vasárnap
Vargabéles brandys mazsolával, vaníliás porcukorral
Vargabéles brandys mazsolával, vaníliás porcukorral
Egy finom tészta, mely desszertnek is elmegy, s megállja a helyét a vasárnapi, vagy ünnepi asztalon is.
Korábbi hasonló blogbejegyzéseim:
Vargabéles rumos mazsolával, tejföllel
Vargabéles brandybe áztatott mazsolával, mézzel meglocsolva
Vargabéles brandys mazsolával, tejföllel
Vargabéles
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése