HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2018. október 23., kedd

Zöldborsó leves húsos csonttal főzve répával és tésztával

Zöldborsó leves húsos csonttal főzve répával és tésztával

A húsos csontból isteni hús, vagy erőlevest lehet főzni, de alaplének is kiváló. Most azonban, mivel jó sok hús volt a csonton önálló leves lett belőle. A vége felé került bele répa, majd zöldborsó  és tészta. Egy isteni leves lett az eredmény, mely akár ünnepi asztalra is kerülhet. A tálaláskor a csontról levettem a húst, s úgy került a tányérba.





Korábbi zöldborsó leveseim:

Zöldborsóleves csipetkével



Fehérboros bab-zöldborsóleves füstölt csípős kolbásszal, sült sonkával, tejföllel



Zöldséges, tejszínes zöldborsóleves galuskával



Zöldborsóleves csipetkével, tejjel



Zöldborsóleves



Sárgarépás zöldborsóleves nokedlivel és füstölt csípős kolbásszal



Tárkonyos sárgarépás, chilis zöldborsóleves nokedlivel és tejföllel



Zöldborsóleves zöldségesen eperlevél tésztával és tejföllel


Zöldborsó-sárgarépa-gombaleves



Zöldborsó krémleves tortellinivel, reszelt sajttal



Borsó-karfiol leves cérnatésztával, tejfölösen



Borsó-krumpli-sárgarépa-spárga leves (Spárgaleves zöldségesen)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése