Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2012. szeptember 2., vasárnap
Tejfölös fejtett bableves füstölt csülökkel, csipetkével
Tejfölös fejtett bableves füstölt csülökkel, csipetkével
Ilyen levest már töltöttem fel, ezért most csak a képeket mutatom meg.
Vörösboros fejtett bableves csülökkel
1 megjegyzés:
María
2012. szeptember 2. 20:23
A lángossal ez fejedelmi étel lehetett!!
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
A lángossal ez fejedelmi étel lehetett!!
VálaszTörlés