HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. szeptember 10., hétfő

Véget ért a Goldenblog verseny

Véget ért a Goldenblog verseny

goldenblog

Lezárult a hvg által szervezett versenyre a szavazás 6-án éjfélkor. Azonkívül, hogy egy bejegyzésben bejelentettem, hogy neveztem, s kitettem a blogomra a szavazásra buzdító vidget-et, nem tettem semmit szavazatok nyerése érdekében. Még a saját családomat, rokonságot, barátokat, ismerősöket sem kértem meg, hogy szavazásukkal támogassanak. És nem költöttem egy vagyont arra, hogy mobiltelefonokról a blogomra adjak, vagy adjanak  le voksokat.

Nos, 7-én megjelent a 10-es lista a közönségszavazatok alapján, ami korábban is látható volt. Érdemi változás nem történt, azt leszámítva, hogy a 9. és a 10. helyezett helyetcserélt.

1 Gasztrozseni.hu http://gasztrozseni.hu/
2 Rita konyhája http://ritakonyhaja.hu
3 Fűszer ésLélek http://fuszereslelek.blog.hu/
4 Két cica konyhája http://ketcicakonyhaja.blog.hu
5 Csak a Puffin http://csakapuffin.hu
6 Az élet napos oldala http://renidani.blogspot.hu/
7 Csokoládé a legjobb terápia http://chocologia.blog.hu/
8 Eszter Befőz http://befozok.freeblog.hu/
9 A Zsuzsi főz! http://zsuzsifoz.blogspot.com
10 Culinartz http://culinartz.com/

10-én a zsűri listája is megjelent, ami azért nem egyezik meg a közönség szavazatával (egyedül a Fűszer és Lélek szerepel benne), ugyanakkor vannak benne olyan blogok, melyekkel eddig nem nagyon, vagy egyáltalán nem találkoztam (ez azért érdekes!):

Fontos, hogy ez még nem a végleges eredmény, csupán ABC sorrend, a pontos helyezések szeptember 19-én, a díjátadón derülnek ki, írták a szervezők.

Nem teljesen világos, hogy miért tart ennyi ideig a győztes top-lista összeállítása. No de, én úgysem vagyok érdekelt benne, majd legfeljebb közreadom azt, ha megszületik a végleges lista.

2 megjegyzés:

  1. Tavaly én is neveztem, pedig még annyira sem voltam ismert mint most - bár most sem vagyok az. Továbbá, mert még ismeretlen volt ez az egész, és sokkal többet néztem ki belőle mint amit ér. Engem már nem érdekel és pont azért amit a bejegyzésed első bekezdésében írtál. Nem a valós népszerűséget mutatja...

    VálaszTörlés