Sült virsli gombás lecsóval
Lecsó, pláne gombás és sült virsli. Csak finom lehet.
Hozzávalók :
- 4 szál Füstli virsli
- 2 nagyobb szelet császárszalonna
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 6 db lecsópaprika
- 2 db hegyes csípős zöld paprika
- 1 nagy chili paprika
- 1 óriási cseresznyepaprika
- 2 fej csiperkegomba
- 3 db nagyobb paradicsom
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt piros paprika
- napraforgó olaj
A vöröshagymát aprítom, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomokat nyolcadolom,a gombát aprítom, a császárszalonnát kockára vágom.
Olajon megsütöm a császárszalonnát, hozzáadom a hagymát, majd a paprikát, végül a gombát és a paradicsomot, fűszerezem, s megfőzöm (sütöm)..
Közben a virsliket bevagdosom, egy másik serpenyőben kevés olajon megsütöm.
Tálaláskor teszek a tányérra lecsót, s két darab virslit.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése