HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. július 25., hétfő

Töltött avocado salátaágyon, garnelával, kagylóval, tintahallal

Töltött avocado salátaágyon, garnelával, kagylóval, tintahallal

Hozzávalók :
  • avocado
  • hagyma
  • paradicsom
  • saláta levél
  • citromlé
  • extra szűz olíva olaj
  • fehér bor
  • szója szósz
  • cukor
  • őrölt fekete bors
  • chili parika
  • garnéla rák
  • tintahal
  • paradicsomos kagyló
Elkészítés:

Készítek egy vinaigrettet citromléből, extra szűz olívaolajból, sóból, cukorból, őrölt fekete borsból, fehér borból. Az avokadót félbevágom, kiveszem egy kanállal a húsát, feldarabolom, a hagymát, fokhagymát  és a  paradicsomot apróra vágom, s beleteszem a marináló lébe.
A tányérra teszek saláta leveleket, meglocsolom a vinaigrettel, ráhelyezem az avocado héját, megtöltöm a töltelékkel, s mellé helyezem a a garnellát és a kagylókat.



2 megjegyzés:

  1. Köszöntelek a blogomon és mint új olvasod,egy díjat máris átadnék neked,fogadd szeretettel:).

    VálaszTörlés
  2. Ez isteni lehet, ki fogom próbálni :)

    VálaszTörlés