Töltött avocado salátaágyon, garnelával, kagylóval, tintahallal
Hozzávalók :- avocado
- hagyma
- paradicsom
- saláta levél
- citromlé
- extra szűz olíva olaj
- fehér bor
- szója szósz
- só
- cukor
- őrölt fekete bors
- chili parika
- garnéla rák
- tintahal
- paradicsomos kagyló
Készítek egy vinaigrettet citromléből, extra szűz olívaolajból, sóból, cukorból, őrölt fekete borsból, fehér borból. Az avokadót félbevágom, kiveszem egy kanállal a húsát, feldarabolom, a hagymát, fokhagymát és a paradicsomot apróra vágom, s beleteszem a marináló lébe.
A tányérra teszek saláta leveleket, meglocsolom a vinaigrettel, ráhelyezem az avocado héját, megtöltöm a töltelékkel, s mellé helyezem a a garnellát és a kagylókat.
Köszöntelek a blogomon és mint új olvasod,egy díjat máris átadnék neked,fogadd szeretettel:).
VálaszTörlésEz isteni lehet, ki fogom próbálni :)
VálaszTörlés