HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. július 30., szombat

Lecsó másképpen: sült császárszalonnával, füstölt csípős mangalica kolbásszal, tejföllel és reszelt sajttal

Lecsó  másképpen:  sült császárszalonnával, füstölt csípős mangalica kolbásszal, tejföllel és reszelt sajttal

Hozzávalók :
  • hagyma
  • fokhagyma
  • paprika
  • csípős hegyes zöld paprika
  • chili paprika
  • paradicsom
  • császár szalonna
  • füstölt csípős mangalica kolbász
  • őrölt csípős piros paprika
  • őrölt fekete bors
  • olíva olaj
  • tejföl
  • reszelt sajt
  • zsemle
Elkészítés:

A lecsót a szokásos módon elkészítem. A császárszalonnát és a szeletelt kolbászt egy serpenyőben megsütöm. Tálaláskor a lecsóra helyezem a szalonnát és a kolbász darabokat, teszek rá tejfölt és reszelt sajtot, s pirított fokhagymás, olívaolajos zsemlét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése