Sült sárga tőkehalfilé tőkehalmájjal, sült zöldségekkel és krumplival
Hozzávalók :- 1 szelet sárga tőkehalfilé
- tőkehalmáj (dobozos)
- 2 db nagyfejű csiperkegomba
- 2 szál újhagyma
- 2 db paradicsom
- 1 db paprika
- 1 db csípős hegyes paprika
- főző tejszín
- citrom
- őrölt fekete bors
- olíva olaj
- újkrumpli
- petrezselyem
- őrölt fekete bors
- só
- fehér bor
- főző tejszín
A halfilét ketté vágom, sózom, borsozom, csepegtetek rá citrom levet, beteszem a hűtőbe.
Az újkrumplikat és a gombát megpucolom, a paprikákat és a paradicsomokat félbevágom.
Egy serpenyőbe olíva olajat öntök, belehelyezem a halat, rá a májat, mellé a zöldségeket, fűszerezem, megsütöm, a halra fehérbort és főző tejszínt öntök.
Tálaláskor egy tányérra elrendezem az ételt, díszítésként rakok rá egy citrom szeletet és petrezselyem levelet.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése