Kagylóval töltött avokádó salátaágyon, gyermeklánc-
fűvel, füstölt sajttal
Hozzávalók :- 1 db avokádó
- kagyló csípős paradicsomos szószban
- fejes saláta levél
- gyermekláncfű levél
- paradicsom
- chili paprika
- citrom
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt piros paprika
- olíva olaj
- vodka
- reszelt füstölt sajt
Az avokádót félbevágom, kiveszem a magját, majd kikanalazom a húsát, felaprítom. A paradicsomot és a chiliparikát darabolom. Összekeverem egy tálban a zöldségeket és a kagylókat, fűszerezem.
Egy tányérra teszek néhány saláta levelet, ráhelyezem az avocado csónakot, beletöltöm, s köré rakom az összekevert finomságokat. Meglocsolom citromlével, olívaolajjal és vodkával. Díszítem gyermekláncfű levéllel, megszórom a reszelt sajttal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése