HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. augusztus 18., szerda

Rántott patisszon krumplipürével




Rántott patisszon krumplipürével

Hozzávalók:

  • 2 db közepes patisszon
  • Vegeta
  • őrölt fekete bors
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • napraforgó olaj
  • majonéz
  • petrezselyemzöld
  • paradicsom
  • uborka
  • hagyma

Elkészítés:

A patisszont kettévágom, a magját eltávolítom, meghámozom, darabokra vágom. Sózom, borsozom, panírozom (lisztbe, tojásba és prézlibe mártom), s forró olajban kisütöm. Krumplipürével tálalom, meglocsolom majonézzel, petrezselyemzölddel, paradicsom, uborka és hagyma szeletekkel díszítem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése