HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. augusztus 28., szombat



Big Veggie Burger Plate

Hozzávalók:

  • 1 db nagyfejű csiperke gomba
  • 2 szelet nagy cukkini
  • fűszeres olíva olaj
  • 2 db salátalevél
  • 1 db kisebb lila hagyma
  • 1 db hegyes csípős paprika
  • főtt kukorica
  • néhány szelet kígyóuborka
  • 1 db chili paprika
  • 2 szelet nagylyukú szeletelt sajt
  • 4 db újburgonya
  • Salatcreme
  • Worchestershire
  • Soja Sauce
  • Hot Pepper Sauce
  • Tomato Cetchup
  • Maiomix (majonéz)
  • őrölt fekete bors
  • 1 nagy magos zsemle

Elkészítés:

A burgonyákat előfőzöm, majd egy serpenyőben bőséges fűszeres olajon megsütöm a gombafejet a cukkini szeleteket, a kettévágott hegyes paprikát, a chili paprikát, melyeket megborsoztam, meglocsoltam a szója és a Worchester szósszal és a hasábokra vágott burgonyát, megsózom.
A zsemlét kettévágom, mikróban megmelegítem, majd az alsó felét egy tányér közepére helyezem. Teszek rá salátaleveleket, lila hagymakarikákat, meglocsolom a salátaszósszal, ráhelyezek egy szelet sajtot, s a sült paprikát. Majd jön a cukkini, s a gombafej, uborkaszeletek, paradicsomszeletek, s a kukorica, majd még egy szelet sajt és egy cukkini. Meglocsolom majonézzel, ráteszem a zsemle másik felét. Körberakom a sült hasáb burgonyával, meglocsolom cetchuppal és chili szósszal, s ráteszem a chili paprikát.
Jó étvágyat.
Megjegyzés: A teljesen vegák a sajtot elhagyhatják.

Sülnek a hozzávalók... :

... s ilyen lett:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése