HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. augusztus 31., kedd




Lecsó sült paradicsommal

Hozzávalók:

  • hagyma
  • paprika
  • paradicsom
  • chilipaprika
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős paprika
  • ételízesítő
  • fűszeres olívaolaj
  • rizs
  • fokhagyma petrezselyem fűszerkeverék
  • kakukkfű

Elkészítés:

Elkészítjük a szokásos lecsót, megfőzzük a rizst ételízesítővel, s egy serpenyőben kevés olajon megsűtjük a paradicsomot.
Tálaláskor a tányérra teszünk a lecsóból, mellétesszük a rizst, és a sült paradicsomot. A rizst megszórjuk a fokhagymás fűszerkeverékkel borssal, a paradicsomra pedig kakukkfüvet szórunk és az egészre chilipaprikát vágunk.

Megjegyzés:

Vegák számára is kiváló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése