HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. január 9., szombat

Brandys gesztenyepüré gránátalmával

Brandys gesztenyepüré gránátalmával


Imádom az édességeket - anyai nagyapám cukrász volt - de igyekszem magam visszafogni. Időnként azért bűnözök, mint ahogy most is.


Hozzávalók:

  • 20 dk gesztenyepüré massza
  • 5 cl brandy
  • tejszínhab
  • 1 szelet gránátalma

Elkészítés:

A gesztesztenyepüré masszát összekeverem a brandyvel.

A gránátalma magjait kiszedem.

Egy pohárba nyomok tejszínhabot, rá gesztenyepürémasszát, majd megint tejszínhabot, s szórok rá gránátalmamagot.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése