Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2016. január 24., vasárnap
Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Sült fácáncomb - levesből visszamaradt és még 3 receptem
Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Sült fácáncomb - levesből visszamaradt és még 3 receptem
A
Mindmegette
cikkének válogatásában 4 receptem van, az elsőt mutatom:
Így lesz tökéletes a fácánpecsenye - tippek a vadhús elkészítéséhez
Vadételek receptjeit itt találod >>>
Vadételek - RECEPTEK
(4 receptem)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése