Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2016. január 23., szombat
Receptem a NoSalty ajánlásával: Vörösboros-tejfölös bableves tarjával
Receptem a NoSalty ajánlásával: Vörösboros-tejfölös bableves tarjával
A
NoSalty
egy korábbi e-maile elkerülte a figyelmem:
cikkek
|
receptek
|
alapanyagok
|
praktikák
|
szakácsok
|
nyereményjátékok
Kedves Olvasónk!
Ezekkel a variációkkal próbáltad már?
Tárkonyos bableves füstölt csülökkel recept
Vörösboros-tejfölös bableves tarjával recept
Kelbimbós-paradicsomos bableves hússal recept
Jó sütést-főzést kívánunk!
NoSalty.hu csapata
Ebben a második recept az enyém:
Vörösboros-tejfölös bableves tarjával
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése