Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2016. január 3., vasárnap
Receptem a NoSalty ajánlásával: Füstölt sajtba és baconbe tekert virsli gombaágyon
Receptem a NoSalty ajánlásával: Füstölt sajtba és baconbe tekert virsli gombaágyon
A
NoSa
lty
receptemet kiemelte, s a tegnapi cikkében ajánlotta. Az én ételem a 3. a
Virslihegyek
alatt:
Szilveszter utáni riszájkling
Füstölt sajtba és baconbe tekert virsli gombaágyon
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése