HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2015. június 27., szombat

Zöld pestos pizza sonkával, mozzarellával és ...

Zöld pestos pizza sonkával, mozzarellával és ...

...lilahagymával, paradicsommal, hegyes paprikával, olívabogyókkal, chilivel

Hozzávalók:

  • 10 ek medvehagymás pesto
    (saját készítésű)
  • 24 cm-es pizzalap
  • 10 dkg sonka
  • 5 dkg mozzarella
  • 0,5 fej lilahagyma
  • 1 db paradicsom
  • 0,5 csípős hegyes zöldpaprika
  • 2 ej szeletelt fekete olívabogyó
  • 2 ek chilivel töltött zöld olívabogyó
  • örölt fekete bors
  • oregano
  • olívaolaj


  • Elkészítés:

    A pizzalapot bekenem a pestoval, tépkedek rá sonkát, rakok rá felvágott mozzarellát, paradicsomot, paprikát és hagymát, s szórok rá bőségesen olívabogyót. Fűszerezem, locsolok rá olívaolajat.

    Beteszem a 220 C fokra előmelegített sütőbe, s 15 percig sütöm. Tálaláskor teszek középre egy chilipaprikát.






    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése