Zöldbabos-zöldséges egytál szalonnával, marhahússal
Szeretem az egytál ételeket, gyorsak (az előkészítést után már nincs sok dolgunk), finomak, s nem utolsó sorban laktatóak. Ez az étel ráadásul sok finom zöldséget és vitamint tartalmaz.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A szalonnát és a húst kis kockákra vágom, a hagymákat aprítom, a zöldségeket darabolom, a paradicsomot nyolcadolom. Az újhagyma zöldjét gélreteszem
A szalonnát kisütöm, a zsírján a hagymákat megpirítom. rádobom a húst, fehéredésig pirítom Majd a zöldségeket is ráteszem. Rövid idő után feleresztem vízzel, fűszerezem.
Amikor már minden csaknem puha, szórok rá lisztet. Összekeverem, felrottyantom, s lehet tálalni.
P.S. A recept a 2015.06.24. Hírkereső toplistában az első:
Recept - napi top
P.S. A recept a mai (2015.06.25.) Heti Toplistában is szerepel:
9. Zöldbabos egytál szalonnával és marhahússal(Mindmegette)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése