Spenótos, sonkás, sajtos omlett
A hűtőben volt még spenót, amivel kezdeni kellett valamit, s nem volt kedvem sokáig főzőcskézni, így egy omlett mellett döntöttem. Finom reggeli, de akár ebédre, vagy vacsorára is megfelel, ha nem akarjuk degeszre tömni a hasunkat.Hozzávalók:
Elkészítés:
A spenótot alaposan megmosom, félbevágom, a paradicsomot nyolcadolom, a fokhagymát aprítom. A sajtot lereszelem, a sonkát felkockázom..
A tojást összekeverem a tejjel, a liszttel és a sajt felével. Sózom, borsozom.
Egy serpenyőben olajon megpirítom a sonkát, egy keveset félreteszek. Ráteszem a spenótot, a fokhagymát. és a paradicsomot. Kis idő után hozzáöntöm a tojást. Megsütöm. Rakok rá egy chilit, ls rászórom a félretett sonkát, s a sajt másik felét
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése