HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2015. június 24., szerda

Receptem különös elutasítása a NoSalty részéről

Receptem különös elutasítása a NoSalty részéről

Az utóbbi időben gyakran kapok a NoSalty-tól ilyen leveleket:

"Kedves Szakácsunk!

Köszönjük a Zöldbabos-zöldséges egytál szalonnával, marhahússal recepted, azonban a fénykép homályossága, életlensége miatt nem tudjuk megjeleníteni az oldalunkon. Arra kérnénk, hogy ha van rá lehetőséged, két héten belül készítsd el ismét ezt a finomságot, és küldj róla új fotót, ha szeretnéd a többiekkel megosztani.
Két hétig várjuk a fotót, annál tovább sajnos nem tudjuk tárolni a receptet!
Ha sikerült a fotókészítés, küldj egy levelet, és mi feldolgozzuk recepted."

Ez azért is furcsa mert a többi receptgyűjteménynél ezek a receptek sorra megjelennek.

Ráadásul a kérdéses recept - nagy örömömre - a mai nap a Hírkereső Recept Top-jában az első lett:

Recept - napi top

  • 1. Zöldbabos egytál szalonnával és marhahússal(Mindmegette) A szalonnát és a húst kis kockákra vágom, a hagymákat aprítom, a zöldségeket darabolom, a paradicsomot nyolcadolom. Az újhagyma zöldjét félreteszem. A szalonnát kisütöm, a zsírján a hagymákat megpirítom. Rádobom a húst, fehéredés... 
     
Nem állítom, hogy a kép a fotóművészet csúcsa, de azért a többi hasonló fotó között bőven elmegy. Egy egyszerű fényképezőgéptől, nem stúdió körülmények között szerintem ez egy elfogadható teljesítmény. Nekem nem áll rendelkezésemre drága felszerelések tömkelege, világosító, meg styílist.

Nagyon felemásak a NoSalty-val szemben az érzéseim. Amikor kiemelik valamely receptemet, az jól esik, ugyanakkor bosszant, amikor egyes szerkesztőségi tagok szórakoznak velem a képek minősége miatt.

P.S. A recept a mai nap megjelent Heti Topban is szerepel:
9. Zöldbabos egytál szalonnával és marhahússal(Mindmegette)
P.S. A recept előbbrelépett:
7. Zöldbabos egytál szalonnával és marhahússal(Mindmegette)
P.S. Bár további fotókat is töltöttem fel, a NoSalty ismét elutasított, mondván azok is életlenek. 
P.S. A receptneked.hu ma (2015.06.25.) értesített
Kedves hobbychef!

Köszönjük, hogy receptet küldtél az receptneked.hu oldalra! Recepted elfogadtuk és közzétettük!

Recept: Zöldbabos-zöldséges egytál szalonnával, marhahússal

receptneked.hu - Recept elfogadás budai@receptneked.hu

9:31 (6 órája)


Most már teljesen egyértelmű, hogy ez egy szívatás a NoSalty egyes munkatársai részéről. 

Ezt írtam nekik:

Kedves Marianna!
Sajnos nincs több fotóm.
De úgy mellesleg megjegyzem, a Hírkereső mai számában a heti Toplistában is szerepel a receptem:

9. Zöldbabos egytál szalonnával és marhahússal(Mindmegette)
Ugyancsak ma kaptam meg a Receptneked.hu értesítését, miszerint elfogadták a receptemet:

receptneked.hu - Recept elfogadás budai@receptneked.hu

9:31 (5 órája)

Kedves hobbychef!

Köszönjük, hogy receptet küldtél az receptneked.hu oldalra! Recepted elfogadtuk és közzétettük!

Recept: Zöldbabos-zöldséges egytál szalonnával, marhahússal

Úgy látszik, csak nektek nem felelnek meg a receptjeim.

Vagy a többiek tévednek, vagy Ti teszitek nagyon magasra a mércét. De akkor jó lenne a többi beküldött receptnél is ilyen igényesnek lenni. Az én fotóim egyáltalán nem rosszabbak az átlagnál, melyek nálatok megjelennek. Sőt!!!
Üdv. Hobbychef

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése