Gombás mediterrán lecsó chorizo-val és tojással
Lassan vége felé tart a lecsószezon, bár mivel én nagyon kedvelem a lecsót, még télen is szoktam főzni. Most is megkívántam egy lecsót. Ezúttal mediterrán ízvilágot varázsoltam a tányéromra.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A hagymákat, bazsalikomot aprítom, a paprikákat, paradicsomot kockára vágom, a gombákat és az újhagymát szeletelem.
Egy serpenyőben a hagymát megpirítom, hozzáadom a paprikát, majd a paradicsomot és a gombákat. Rárakom a kakukkfű ágakat. Fűszerezem.
Felszeletelem a kolbászt, felverem a tojást.
Amikor a zöldségek már csaknem megfőttek, hozzáadom a kolbászt, s rácsorgatom a tojást.
Tálaláskor a tányérra szedek gombapaprikást, s díszítem egy chilivel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése