HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. október 4., szerda

Receptem a NOSALTY ajánlásával: Vörösboros-tejfölös bableves tarjával

Receptem a NOSALTY ajánlásával: Vörösboros-tejfölös bableves tarjával

Vörösboros-tejfölös bableves tarjával

A NOSALTY facebook-on is  megjelent mai cikkében szerepel egy receptem, az én ételem a 7. 
Itt van a tartalmas és forró levesek időszaka!!


Szeretjük a leveseket, hiszen hideg időben jól felmelegítenek. Most kifejezetten tartalmas változatokat válogattunk, elég utánuk egy desszert, hogy teljes legyen az ebéd!
nosalty.hu

Vörösboros-tejfölös bableves tarjával


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése