HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. február 28., vasárnap

Melegszendvics francia húskrémmel, zöldségekkel és sajttal

Melegszendvics francia húskrémmel, zöldségekkel és sajttal


Már régen készítettem melegszendvicset, mást terveztem, de most, hogy eszembe jutott, megkívántam.

Hozzávalók:

  • 4 szelet toast kenyér
  • 14 dkg francia melegszendvicskrém
  • 0,5 csípős hegyes paprika
  • 1 db paradicsom
  • 0,5 újhagyma
  • 3 dkg trappista sajt
  • 4 db chili
  • őrölt fekete bors

Elkészítés:

A kenyereket megkenem a szendvicskrémmel, ráteszem a szeletelt paradicsomot, paprikát, felkarikázott újhagymát, megszórom reszelt sajttal, s teszek rá egy chilit.

Beteszem a grillsütőbe, s megsütöm.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése