Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2016. február 29., hétfő
Receptem a Mindmegette Heti menüajánlásában: Bundában sült karfiolfasírt és krumplis tócsni
Receptem a Mindmegette Heti menüajánlásában: Bundában sült karfiolfasírt és krumplis tócsni
A
Mindmegette
a legújabb ajánlásában az én receptem is szerepel, keddi vegetáriánus ajánlatként:
Heti menüajánló
HETI MENÜ – 2016. február 29.- március 6.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése