HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. február 29., hétfő

Csípős pizza paradicsommal, fűszeres kolbászhússal, mozzarellával, újhagymával, avokádóval

Csípős pizza paradicsommal, fűszeres kolbászhússal, mozzarellával, újhagymával, avokádóval


Gyors pizza, gazdag feltéttel, a csípős ételek kedvelőinek.

Hozzávalók:

  • 1 db kész pizzalap (22 cm-es, 18 dkg)
  • 3 ek paradicsomszósz
  • olívaolaj
  • 1 ek chiliszósz
  • 2 db paradicsom
  • 10 dkg fűszeres kolbászhús (darált sertés hús)
  • 5 dkg mini mozzarella
  • 0,5 újhagyma zöldjével
  • 0,5 nagy db chili
  • 1 db érett avokádó
  • őrölt fekete bors
  • morzsolt bazsalikom
  • morzsolt oregano
  • 1 db chili (díszítésnek)

Elkészítés:

A pizzalapra locsolok olívaolajat, bekenem a paradicsom és a chiliszósszal. Rárakom a felvágott paradicsomot, a kolbászhúst, a mozzarellát, a felszeletelt újhagymát és a chilit, a feldarabolt avokádot. Sózom, borsozom, megszórom a morzsolt bazsalikommal és oreganoval, teszek rá egy chilit.

Beteszem a sütőbe és meggrillezem.

Vörösborral fogyasztom.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése