HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. február 28., vasárnap

Receptem a Mindmegette ajánlásával a facebookon: Erdélyi csorba csirkemájas húsgombóccal

Receptem a Mindmegette ajánlásával a facebookon: Erdélyi csorba csirkemájas húsgombóccal




A Mindmegette facebook oldalánlévő bejegyzés egy cikkükre mutat, melyben az én levesem is szerepel, a 3. a válogatásban:
Az erdélyi gyökerű csorba levesek közös nevezője a savanyúságuk, amit többféleképp is elérhet a készítőjük: ecettel, vagy akár savanyú káposzta levével is. Közülük, a savanyú húsgombócleves mellett, igazi nagy kedvencnek számít a pacalleves, ami állítólag csodát ha másnapos az ember. Összeszedtünk ezekből receptekből egy tucattal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése