HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. március 2., vasárnap

Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával

Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával


Olcsó, gyorsan elkészül és finom.

Hozzávalók:

  • 25 dkg csirkemáj
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 1fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 db lecsópaprika
  • 1 db paradicsom
  • 2 db chili
  • 2 db burgonya
  • őrölt erős pirospaprika
  • őrölt fekete bors
  • majoranna
  • kakukkfű
  • petrezselyem
  • olívaolaj
  • céklasaláta

Elkészítés:

A burgonyát héjában megfőzöm, majd felvágom, sózom, borsozom

Az olívaolajon egy mély serpenyőben megpirítom a kockára vágott szalonnát, hozzáadom az apróra vágott hagymát, fokhagymát és chilipaprikát, megdinsztelem, majd ráteszem a darabolt paprikákat és a paradicsomot, fűszerezem, Beleteszem   a májat, tovább párolom.

A végén melléteszem a krumplit, együtt pirítom, szórok rá vágott petrezselymet.

Céklasalátával fogyasztom.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése