HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. március 7., péntek

Chilis camembert majonézzel, fokhagymával és chilivel

Chilis camembert majonézzel, fokhagymával és  chilivel

Imádom a sajtokat, a camembert szerintem a sajtok királynője. Ez egy kiváló vacsora. És még főzni sem kell, gyorsan elkészül. Pezsgővel pedig igazán franciás feeling-et nyújt.

Hozzávalók:
  • 1 db érett Camembert PRÉSIDENT Chili (90 gr) 
  • 1 tk Hellmann's majonéz
  • őrölt fekete bors
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db chili 
  • 1 db zsemle
Elkészítés:

A sajtot kicsomagolom, csorgatok rá majonézt, szórok rá őrölt fekete borsot, teszek rá fokhagymát és chilit. A zsemlét a mikróban 20 mp-ig melegítem. Pezsgőt iszom hozzá.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése