Sült libamáj
Egy kis finom nasi.Hozzávalók
- 15 dkg libamáj
- tej
- 1/2 vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 10 dkg libazsír
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt piros paprika
- zsemle
A májat megpucolom , beteszem egy tálkába, öntök rá tejet, s beteszem a hűtőbe.
Másnap egy serpenyőben zsírt olvasztok, belehelyezem a májat, mellérakom a négybevágott fokhagymát, vöröshagymát. Jól átsütöm mindkét oldaln, k. 15 perc alatt.. A végén fűszerezem.
Zsemlével, a sült hagymával és savanyúsággal fogyasztom
P.S. A recept a Hírkereső mai (2014.02.05.) Gasztro Top-jában:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése