HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. február 25., kedd

Csülöksonka felvágott zöldségekkel együtt sütve

Csülöksonka felvágott zöldségekkel együtt sütve

Ez egy nagyon egyszerű étel, minimális munkát igényel, a sütés viszont időigényes.

Hozzávalók :
  • 15 dkg csülöksonka felvágott             
  • 3 db óriás krumpli
  • 3 db paprika
  • 2 db csípős hegyes paprika
  • 2 db paradicsom
  • 1 db vöröshagyma hajtással
  • napraforgó olaj
  • őrölt fekete bors
  • kakukkfű
Elkészítés:

 A krumplikat héjában megfőzöm. A csülök sonkát négy szeletre vágom.

Egy serpenyőbe olajat locsolok, rákarikázom a krumplit. Minden réteget fűszerezek. Ráhelyezem a csülöksonkát és a zöldségeket. Fűszerezem, locsolok rá olajat, beteszem a 200 C fokra előmelegített sütőbe.

30 perc után megforgatom a húst és a zöldségeket. További 20 perc után grill fokozatra kapcsolok.

Tálaláskor pakolok a tányérra mindenből, gazdagon.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése