HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. október 11., hétfő

Sült sertésoldalas brokkolival


Sült sertésoldalas brokkolival

Hozzávalók:

  • 40 dkg sertésoldalas
  • 1 kisebb brokkoli
  • 1 db paradicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • libazsír
  • mustár
  • sült hús fűszerkeverék
  • őrölt fekete bors
  • fokhagymaás petrezselymes fűszerkeverék

Elkészítés:

A húst sózom, bekenem mustárral, beszórom a fűszerkeverékkel, s egy serpenyőben a libazsíron szép pirosra sütöm a paradicsommal és a fokhagymákkal együtt. A brokkolit sós vízben megfőzöm.
Tálaláskor a hús mellé teszem a brokkolit, borsozom, s megszórom a fokhagymás petrezselymes fűszerkeverékkel.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése