HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. október 24., vasárnap

Halas gyors vacsora


Halas gyors vacsora

Hozzávalók:

  • 2 db tojás
  • 2 db zsemle
  • vaj
  • citromlé
  • citrom szelet
  • lazacpüré
  • tőkehalmáj
  • 1/2 hegyes zöldpaprika
  • 1 szál újhagyma
  • 1 db paradicsom

Elkészítés:

A tojást keményre főzöm. A zsemlét kettévágom, megpirítom, megkenem vajjal, s egy tányérra teszem. Rárakom a felszeletelt tojást, az egyikre lazacot, a másikra tőkehalmájat teszek. Meglocsolom citromlével, a halmájra teszek egy szelet citromot, a tányérra pedig a paprikát újhagymát és paradicsomot.
Vörös bort iszom hozzá.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése