HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. október 23., szombat

Gespenster-Parade





A közelgő Halloween alkalmából naponta felteszek egy receptet, melyek a LECKER.de lapon jelentek meg. Remélem, hogy a németül nem beszélők is élvezik majd legalább a képeket, s a magazinnak sincs ellenére, hogy publikálom, s népszerűsítem a receptjeiket, különös tekintettel arra, hogy feltüntetem a forrást, felteszem az oldal logóját, s rálinkelek az eredeti oldalra.

Gespenster-Parade

Gespenster-Parade Rezept

Zutaten für 6 Personen:


  • 6 Scheiben (à ca. 30 g) Goudakäse
  • 6 Scheiben Toastbrot
  • 1 Tomate
  • 3 EL Doppelrahm-Frischkäse
kJ
920
Eiweiß
14
Fett
13
KH
16
Broteinheiten
k.A.

Zubereitung:

Käse- und Toastscheiben mit einem Gespenster-Ausstecher ausstechen. Tomate waschen, Stielansatz entfernen. Tomate in Scheiben schneiden. Gespenster mit Frischkäse bestreichen und zuerst mit je 1 Tomatenscheibe, dann mit dem Käse belegen. Unter dem heißen Grill ca. 5 Minuten backen.

Zubereitungszeit ca. 10 Minuten. Pro Portion ca. 910 kJ/220 kcal. E 14 g/F 13 g/KH 16 g.

Foto: Först, City Food & Foto, Hamburg

Ein Rezept von Food & Foto




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése