HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. október 26., kedd

Vampir-Drink/Vámpír ital

A közelgő Halloween alkalmából naponta felteszek egy receptet, melyek a LECKER.de lapon jelentek meg. Remélem, hogy a magazinnak nincs ellenére, hogy publikálom, s népszerűsítem a receptjeiket, különös tekintettel arra, hogy feltüntetem a forrást, felteszem az oldal logóját, s rálinkelek az eredeti oldalra.

Vampir-Drink

Vampir-Drink Rezept

Zutaten für 6 Personen:

  • 2 Becher (à 500 ml) Blutorangendrink
  • 90 ml schwarzer Johannisbeer-Sirup
  • Strohhalme und Plastikgebisse zum Verzieren
kJ
500
Eiweiß
1
Fett
0
KH
27
Broteinheiten
k.A.

Zubereitung:

Orangensaft gut gekühlt in 6 Gläser füllen. Jedes Glas mit 15 ml Johannisbeer-Sirup auffüllen. Mit Strohhalm und Plastikgebiss verzieren.

Zubereitungszeit ca. 15 Minuten. Pro Portion ca. 500 kJ/120 kcal. E 1 g/F 0 g/KH 27 g.

Foto: Först, City Food & Foto, Hamburg

Ein Rezept von Food & Foto

És a magyar fordítása a receptnek:

Vampir-Drink (Vámpír ital)

Hozzávalók 6 személyre:

  • 2 bögre (doboz), össz. 1 l vérnarancs ital
  • 9 cl fekete ribizli szirup
  • szalmaszál
  • műanyag protézis

Elkészítés:

A jól lehűtött narancslevet a 6 pohárba öntjük, mindegyik poharat 1,5 cl ribizli sziruppal feltöltjük. Szívószállal és műanyag protézissel díszítjük.

1 megjegyzés:

  1. ez tök szuper meg minden de jó lenne ha le írnák a halloweeni puncs receptét is

    VálaszTörlés