HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. augusztus 31., péntek

Rio Mare tonhalas saláta

Rio Mare tonhalas saláta


Olasz ízek, ragyogó napsütés, csodás kék tenger, ez a Rio Mare.

Hozzávalók:

  • 1 doboz Rio Mare Tonno all' Olio il Olivo
  • 1/2 zacskó California Mix saláta
  • 1 db tojás
  • 2 db Lucullus paradicsom
  • 2 szál újhagyma szárával
  • 1 db citrom
  • 1/2 zacskó Mini Mozzarella (golyó)
  • chillivel töltött zöld olívabogyó
  • magnélküli fekete olívabogyó
  • tárkonyos almaecet
  • extraszűz olívaolaj 
  • citromos olívaolaj
  • őrölt fekete bors
  • kenyér
  • fokhagyma

Elkészítés:

A tojást keményre főzöm, hosszában négybevágom, a paradicsomot szintén. A citromból karikákat vágok, majd félbevágom. A vastagabb  újhagymát hosszában ketté vágom.

A salátát egy tányérra rakom, elrendezem rajta a többi hozzávalót is. Fűszerezem, s meglocsolom az ecettel, citromlével, s az olajjal.

Fokhagymás, olívaolajos pirítóssal (bruschetta) fogyasztom, vörösbort iszom hozzá.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése