HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. augusztus 14., kedd

Rántott hús csalamádéval

Rántott hús csalamádéval


Mert a rántott húst nem csak krumplival lehet enni.

Hozzávalók:
  • 4 szelet hús
  • liszt
  • 1 db tojás
  • zsemlemorzsa
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • olaj
  • házi készítésű csalamádé
  • 2 db chili paprika

Elkészítés:

A húst egy kicsit kiklopfolom, sózom, borsozom, szórok rá paprikát. A tojást felverem, a húst panírozom (liszt, tojás, prézli, majd újra tojás, prézli).

Egy serpenyőben bő olajban megsütöm.
Tálaláskor teszek a tányérra két szelet rántott húst, mellé házi készítésű csalamádé-t, rá egy chili paprikát.


2 megjegyzés:

  1. Ez az, amit bárhol, bármikor bármennyit. Tökéletes párosítás. Hát még, ha házi a csalamádé! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ez így igaz. A férjemnek a legkedvencebb étele sertés rövidkarajból, vagy borjúból. Bármikor jöhet, nem unja. Csinálom is gyakran.

      Törlés