HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. augusztus 3., péntek

Receptem a Tombola.hu-n

Receptem a Tombola.hu-n

Már jó ideje játszom - eddig nem sok sikerrel - ezen az oldalon. Ma meglepetésemre találkoztam a nemrég feltöltött receptemmel, az  Az elmúlt egy hét TOP receptjei között a 16. pontnál:

Hideg görögdinnye-paradicsom krémleves

Itt megtekinthető (az oldalon taálható  link a Mindmegetté-re, ill az ott megjelent receptemre mutat):
16. - Hideg görögdinnye-paradicsom krémleves

Ez nagy elégtétel volt egy névtelen látogató megjegyzése után:

Hát nem túl gusztusos, én meg nem enném ezt a...

P.S.:  Lívia azt mondaná, már megint dicsekszem, ezért támadnak sokan.

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok, de kérlek, hogy ne emlegessed a nevem negatív értelemben a Te nem jól értelmezett "dicsekvéssel" kapcsolatos mondatomat illetően.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok Endre és örülök a sikerednek:-))))))

    VálaszTörlés
  3. Nem értem, hogy ez a Mindmegette miért olyan nagy szó, hiszen oda mindenki receptjét felteszik. Még ezt a,lássuk be, rémesen kinéző levest is))).

    VálaszTörlés
  4. Kedves Névtelen!
    A Mindmegetté-n nem teszik fel akárki receptjét. A szerkesztőség megválogatja, hogy mit tesznek közzé. A receptnek és a fotónak is eleget kell tennie az általuk megszabott követelményeknek. Tőlem is csak egy kis részét jelentették meg a beküldött receptjeimnek.
    Mellesleg nem olvastad el figyelmesen a bejegyzésemet. A történet nem a Mindmegetté-ről szól, hanem arról, hogy a Tombola.hu tette közzé az elmúlt egy hét TOP receptjei között. Csak a link mutat a Mindmegetté-re.

    Egyébként, Te szerintem az a notórius kellemetlenkedő vagy, aki itt éli ki perverz hajlamait. Európa nyugati részében, ahol nálad értelmesebb, műveltebb emberek élnek, nagyon kedvelik az ilyen "rémesen kinéző levesek"-et. Sőt, nemzeti ételük.

    Még mindig gyáva vagy, s a Névtelen védelme mögé bújsz.
    Nem fogadtad meg a tanácsom, nem húztál el innen, csak visszajöttél, s írod a primitív, gyülölködő firkálmányaidat. Ez volt az utolsó, amit eltűrtem tőled. Legközelebb kimoderállak.
    au revoir, adieu! Rosszul mondom, a soha viszontlátásra!
    Egyébként igazándiból jót szórakozok rajtad, egy ember, aki a primitív bejegyzéseivel próbálja a figyelmet magára felhívni, hiszen másra nem képes, egy totális szellemi impotens, s abban élvez el, hogy másokat cikiz.

    VálaszTörlés