HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. augusztus 12., vasárnap

Csirkecomb gombásragúval, sült krumplival

Csirkecomb gombás ragúval, sült krumplival


Ha már unod a rántott csirkét.

Hozzávalók:
  • 2 db csirke felső comb
  • 1 kisebb vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 nagyfejű csiperke gomba
  • 3 db közepes krumpli
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • olíva olaj
  • 2 db paradicsom
  • 1 db ecetes uborka
  • koriander levél

Elkészítés:

A hagymákat aprítom, a gombát darabolom,a krumplit,  paradicsomot, uborkát szeletelem. A krumplit félig megfőzöm.

Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymákat, rárakom a combokat, mindkét oldalán megsütöm. Hozzáadom a krumplit, majd a gombát, fűszerezem, együtt párolom, sütöm..

Tálalok. A tányérra rakok egy combot, köré a krumplit, ragút, paradicsomot és uborkát, korianderlevéllel díszítek.




2 megjegyzés: