HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. június 5., kedd

Túrós mazsolás tejfölös palacsinta

Túrós mazsolás tejfölös palacsinta

A palacsintát megtöltöm a túró, mazsola, tejfől,  porcukor keverékével, felgöngyölöm. Teszek rá tejfölt.





7 megjegyzés:

  1. És ki sütötte a palacsintát?
    Egyébként így én is szeretem!

    VálaszTörlés
  2. Te sütötted Endre?Vagy csak meglettél kínálva! Tetszik a tányér!!Aranka

    VálaszTörlés
  3. A nagyanyám mellett már kisgyerekként sütöttem palacsintát. A tésztát többnyire nem tejjel, hanem szódavizzel csináltuk, mível akkoriban nem dúskáltunk a földi javakban.

    VálaszTörlés
  4. Nem elírás véletlenül? - mert a palacsinta tetején tojásfehérjéből felvert, kifőzött hab van :) -olyan, mint a madártejen- :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Viki! Ezt viccnek szántad? Ez bizony teljesen normális tejföl. Egy túrós, tejfölös palacsintára miért is tennék tojásfehérjéből felvert, kifőzött habot? Teljesen más ízvilág.

      Törlés
  5. Ez remekül néz ki, imádom, meg a túrógombit is!!!gratulálok Endre!Karcsi

    VálaszTörlés
  6. Nagyon finom lehetett a palacsintád!! Én a tejfölbe is tennék kevés vaníliás cukrot, az talán még egy kicsit dobna rajta :).

    VálaszTörlés