Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2012. június 15., péntek
Eper vaníliagylalttal, csokoládéval és brandyvel
Eper vaníliagylalttal, csokoládéval és brandyvel
Pillanatok alatt összedobható finomság.
Hozzávalók
:
eper
vanília fagylalt
csokoládé
brandy
Elkészítés:
Az epreket félbevágom. Egy csészébe teszem az epreket, rá vanília fagylaltot, tördelek rá csokoládét, s locsolok rá brandyt.
1 megjegyzés:
Kósa Márta
2012. június 16. 7:03
Ennén, enném, de cudar torokgyulladásom van!
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ennén, enném, de cudar torokgyulladásom van!
VálaszTörlés