A nagyanyám mellett már kisgyerekként sütöttem palacsintát. A tésztát többnyire nem tejjel, hanem szódavizzel csináltuk, mível akkoriban nem dúskáltunk a földi javakban.
Viki! Ezt viccnek szántad? Ez bizony teljesen normális tejföl. Egy túrós, tejfölös palacsintára miért is tennék tojásfehérjéből felvert, kifőzött habot? Teljesen más ízvilág.
És ki sütötte a palacsintát?
VálaszTörlésEgyébként így én is szeretem!
Te sütötted Endre?Vagy csak meglettél kínálva! Tetszik a tányér!!Aranka
VálaszTörlésA nagyanyám mellett már kisgyerekként sütöttem palacsintát. A tésztát többnyire nem tejjel, hanem szódavizzel csináltuk, mível akkoriban nem dúskáltunk a földi javakban.
VálaszTörlésNem elírás véletlenül? - mert a palacsinta tetején tojásfehérjéből felvert, kifőzött hab van :) -olyan, mint a madártejen- :))))
VálaszTörlésViki! Ezt viccnek szántad? Ez bizony teljesen normális tejföl. Egy túrós, tejfölös palacsintára miért is tennék tojásfehérjéből felvert, kifőzött habot? Teljesen más ízvilág.
TörlésEz remekül néz ki, imádom, meg a túrógombit is!!!gratulálok Endre!Karcsi
VálaszTörlésNagyon finom lehetett a palacsintád!! Én a tejfölbe is tennék kevés vaníliás cukrot, az talán még egy kicsit dobna rajta :).
VálaszTörlés