HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. június 21., csütörtök

Füstölt lazac carpaccio mézdinnyével

Füstölt lazac carpaccio mézdinnyével

Hozzávalók :
  • 1 szelet füstölt lazac
  • 1/2 mézdinnye
  • olíva olaj
  • fekete olíva bogyó
  • chilivel töltött zöld olívabogyó
  • capri bogyó
  • citrom
  • bazsalikom levél 
  • őrölt fekete bors
Elkészítés:

A dinnyét félbevágom, magját eltávolítom. Az egyik felet kockára vágom.

Egy tányérra locsolok olíva olajat, ráteszem a lazac filét, a közepére pakolom a dinnyedarabokat, rakok rá olíva és capri bogyókat, sózom, borsozom, csepegtetek rá citromlevet, díszítem citrom karikával, bazsalikom levéllel.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése