Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2012. június 5., kedd
Epres palacsinta
Epres palacsinta
A palacsintát eper jam-nel megkenem, feltekerem, habtejszínnel dekorálom, s eper szemekkel díszítem.
1 megjegyzés:
María
2012. június 6. 6:33
Ez a palacsinta is nagyon fincsi lehetett:)!
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ez a palacsinta is nagyon fincsi lehetett:)!
VálaszTörlés