HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. június 9., szombat

Rakott gombás tortellini, darált hússal és sajttal

Rakott gombás tortellini, darált hússal és sajttal


Szeretem a tortellinit, sokféleképp lehet variálni, s nagyon finom a különböző töltelékekkel.

Hozzávalók :
  • 1 zacskó gombás tortellini
  • vöröshagyma
  • darált hús
  • fokhagyma
  • rizs
  • tojás
  • tejföl
  • 1/2  db paradicsom
  • 1/2 db csípős hegyes zöld paprika
  • füstölt sajt
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • fekete olívabogyó
  • chili paprikás olíva bogyó
  • bazsalikom levél

Elkészítés:

A tésztát megfőzöm, a paradicsomot simán, a paprikát ferdén  felszeletelem,, a sajtot lereszelem. A rizst megfőzöm, a hagymákat megdinsztelem, a darált húst is megpirítom, fűszerezem.

Elkészítem a húsos, rizses tölteléket.

A tortellinit belehelyezem egy kerámia tálba, rá pakolok egy réteg darált hús tölteléket, erre tejfölt, s elhelyezem a paradicsomot, paprikát és olíva bogyókat. Az egészet megszórom a reszelt sajttal.

Beteszem a sütőbe, s megsütöm, pirítom.

Tálaláskor teszek rá egy bazsalikom levelet.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése