HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. június 6., szerda

Tejfölös, kapros tökfözelék sült párizsi szeletekkel, tükörtojással

Tejfölös, kapros tökfözelék sült párizsi szeletekkel, tükörtojással


A tökfözeléket  meglocsolom bőségesen kapros, fokhagymás tejföllel, s teszek rá két szelet sült párizsit tükörtojással. Megszórom borssal, paprikával, díszitem egy kapor szárral..




2 megjegyzés:

  1. A tökfőzelék a gyengém újabban. Már azon töröm a fejem, hogy újabb adagot főzök, amíg finom zsenge tököt lehet kapni :) A Tied is nagyon guszta! Én biztos nem ennék hozzá semmit, hogy a jó kapros ízt érezhessem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is kedvencem, de én mindig valamilyen feltéttel szoktam fogyasztani.

      Törlés